lördag 19 september 2009

Bella

Tänkte berätta lite om Bella .I stamboken så heter hon Benita.Men vi valde att kalla henne för Bella.

Här har hon precis kommit hem.

                                                        

Här poserar hon i fåtöljen.Och som äkta "skåning" så älskar hon  att krypa ner i sängen.Här passar hon på när husse har gått upp ,hon låg under täcket och kom fram när jag kallade.

                                                        

                                                         

Överst till vänster.Hon hade en konstig liggstill ,den till höger så är hon på väg att smita.Våra hundar älskar snö Har inte täcke på dom, bara om det isregnar.På bilden jagar hon och Tora mullvadar.Hon älskar att hoppa och springa vilket syns .

                                                        

När vi kom hem med Ulla så undrade hon först..  Vad är det för något ni har asat med er hem.Men snart så tog hon hand om Ulla som sin egen Dom är de bästa vännerna.  Väldigt fiffigt med namnen När vi ska kalla så kallar vi Ulla- Bella så kommer båda.

Hur är Bella? Hon älskar barn och människor.Är duktig i agility,rally lydnad.Tyvärr så kan hon och Tora råkar i luven på varandra.

Bella är ett perfekt advokatämne ,hon hittar alla kryphål i våra staket och ger sig iväg.

Men kommer efter en stund tillbaka,det är ju en gårdshund.Hon hatar gatans katter.

 Skator och kråkor ska vi inte tala om, hon fullkomligt kryper ur sitt skinn för att ta dessa fåglar,och blir lurad varje gång för dessa fåglar är smarta och sitter precis sä länge att de klarar sig.Att hon hatar dessa fåglar så intensivt är för att de retade henne som valp,när hon var i trädgården så tog de hennes saker. Hade hon kunnat,hade hon skjutit dom.På tal om att skjuta kråkor så kan man göra det på ett annat sätt också.Något för Bella att lära sig kanske? 

 

Ha en bra söndag alla Kram !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar