tisdag 31 mars 2009

Jag en ekorre

Halloj!

Somliga människor är som ekorrar samlar på olika saker.Jag tillhör dessa.

Igår fick jag nippran,helt av Myntdrottningen städutbrott.Här ska rensas upp tänkte jag.In i bokhyllan rev fullkomligt ut allt.Jag tänkte för mej själv .Så duktig jag har varit som har sådan ordning på olika saker*klappar mej på axeln*Ibland så imponeras jag av mej själv.Men jag kan lova er att jag hade en alldeles förträfflig rolig stund.Och nu kommer det att drabba er i både stora och små portioner.Börjar med att när vi hade hästar så samlade jag på roliga tecknade bilder .Här kommer ett utval.När man ska köpa ponny/häst kan det vara svårt att hitta just "min" ponny/häst.

Ja det finns många skojare innom djurvärlden.

De som säljer hundar på parkeringsplatser eller skriver i sina annonser: Följer SKK regler.Det kan låta väldigt tryggt.men det står bara för att de är chipmärkta och ibland vet.. besiktigade.Inga stamtavlor och inga seriösa uppfödare står bakom och kan hjälpa dej.Därför är det viktigt som uppfödare att ta sitt ansvar och göra så bra man kan.Att följa upp och hjälpa sina valpköpare.

 Många påstår att blandrashundar är friskare hundar.Visst det finns många bra blandrashundar.Men när du kommer på tredje fjärde ledet (rondellhundar)då får du problem.För då har du alla de problem som finns i rashundarna i dubbel bemärkelse..Man vet ju inte vad det är man får med sig hem eller hur liten/stor hunden blir. För somliga behöver det inte vara 1 April för att bli lurade.    

       

Man kan ha stora förväntningar.

Dagens ordspråk:Att dölja ett fel med en lögn är som att att ersätta en fläck med ett hål.

Ha en bra dag all a önskar Yvonne :-)

 Plockade en ros hos solstrålen varsågod och ta en med er en

måndag 30 mars 2009

Pokernatt med gänget

Vov!! Det är Bella igen.

Idag har jag sååå ont i huvudet och trött Jag ska berätta vad som hänt..Igår kväll var jag på kurs som ni vet.Jag och min son fick så mycket beröm kan ni tro.Och vet ni vad.. berätta det inte för någon men matte fick tillsägelse .Man ska inte använda namnet när man tillrättarvisar sa Lotta och inte nej  så ofta .Hoppas att min matte tar råden till sig nu.Matte tog ett kort på hela gruppen som jag såg att hon la i datorn så det har jag letat upp

Jag gick och bjöd hem de som hade lust på lite poker.Det var en del som kom .

Plötsligt när jag höll på att vinna så hörde jag något schhh sa jag(jag har väldigt bra hörsel nämligen) jag måste kolla så inte matte/husse har vaknat.Smög mig försiktig och öppnade dörren till sängkammaren Phuu!! dom sov.Ulla låg hos dom,hon är så trött för hon ska ha valpar snart.Jag vann hela spelet.

Sen väckte jag Ulla för hon hade lovat att köra dem hem.jag hade ju druckit så jag kunde inte köra.Ja ja jag är ingen fyllehund tro inte det.Men nu förstår ni varför jag är trött och har ont i huvudet.

Upps!!! ....råkade trycka på en tangent och en liten rolig historia kom fram. 

Det hade varit jordbävning i hemtrakten varför familjen skickade sin lille son till släktingar i södra Italien .Redan efter ett par dagar fick familjen ett telegram :

"Returnerar pojken.skicka  jordbävningen istället"

Som ni vet så har jag ett bra minne så jag sätter in

Dagens ordspråk:"Att erkänna ett misstag är att tillstå att man blivet klokare" Johann Kaspar lavater

söndag 29 mars 2009

Tänk vad man kan bli lurad

Morn morn

Fy vad jag känner mig lurad.Igår tog dom en timme ifrån mej.Jag har fått lära mig att aldrig ta något som inte är mitt.Och vad händer jo....en hel timme stal dom från mej,som jag kunde ha gjort så mycket roligt med.Ja om man då tänker på att Sverige har ca:9 milj invånare Det blir många timmar de.Vem har alla desa timmar.Får vi tillbaka med ränta?Skämt åsido.

Man säger att bilder inte kan ljuga. Jag har hittat en del bilder som jag vill visa er Det är både ritade och fotografier.

Det här är gatubilder.jag vet inte var de är målade.

  

  Roliga foton

                                                 

Man kan bli lurad på många sätt det gäller att ha ögonen öppna.Hålla hårt i tiden.

Min mening är inte att ni ska känna er som professorn i denna historia.

Den förvirrade professorn åkte tåg.Efter ett tag var han tvungen att lämna kupèn för att uppsöka toaletten.Och när han var färdig uppstod ett litet problem:han kunde inte hitta tillbaka till sin plats.

Till slut träffade han konduktören som försökte hjälpa till.-Ni kommer inte ihåg något direkt kännemärke på kupèn?Om det satt en någon annan person ellerså...?

-Jo..nu när du säger det så kommer jag faktiskt ihåg att det låg en liten sjö utanför

Dagens ordspråk :Den som lever utan dårskap är inte så vis som han tror Francois de La Rochefoucauld

Ha en bra måndag Kram Yvonne :-)

Var hos Fenixmona och plockade lite blommor med mig hem.Ni får ta med er alla en hälsning till våren Tack Fenixmona                     Från Attis

   

Fick med mig en duva från solstrålen.Låt den flyga vidare till er dator

lördag 28 mars 2009

Graviditetsbilder

Morn morn!      Tittar in till er så här på söndagen!

 Lägger in lite graviditetsbilder.ja ja inte på mej .Nej på Ulla som tur är.                           

Hon är beräknad till 7 April .Tror att vi får göra en bräda med hjul på ,till henne som hon kan ha under magen.

En smart grej man gör för att hitta rätt partner (till hunden alltså).Som uppfödare har man ett stort ansvar när man avlar.Jo.. man kollar bland annat olika kennlars hemsidor.Du tar tikens ID nummer och då den tilltänkta hannens ID nummer.Går in på SKK hemsida gör en provparning med bådas IDnummer och får då fram inavelsprocenten.

Tycker man då att den här hanen skulle vara bra.Ja då ringer man och bestämmer med ägarna .Sen sköter hundarna resten.

OBS! Ikväll visar de en film om oseriösa uppfödare på TV 2 KL:22.00.Men känsliga tittare varnas!!

Sen såg jag en annan häftig sak hos Anna`s  hörna som har kor.Hon var på spermie auktion (till sina.Då..... satt jag och funderade.Vi människor har ju också spermiebank till de barnlösa.Tänk om det skulle bli så hemskt att det skulle bli auktion på den.Om man då inte tillhörde de rika. Fick man då ta det som slumpades bort??Ganska hårresande eller hur?

 

 Nu har Kaffehörnan en bild att hämta för alla hans roliga inlägg i sin blogg.

Dagens ordspråk: Pengar är som gödsel,till ingen nytta om de inte sprids.Francis Bacon

Ha en bra söndag Kram Yvonne :-)

PS Gå in till Ewastina hon har en tävling om ett armband.DS

fredag 27 mars 2009

Lördagsgodis

Morn morn!

Lördag då är det godisdags.Börjar med denna :

Det var en gång en blondin som var hos frisören.Blondinen hade hörlurar på sig och frisören bad henne att ta av dem eftersom han inte kunde klippa henne med dem på.Blondinen vägrade och sa att hon var tvunden att ha dem på sig.Till slut blev frisören så trött och slet bort hörlurarna,och blondinen dog.Han tog upp hörlurarna för att lyssna och då hörde han en röst som sa:

Andas in andas ut...

 ***********************************************************

 

En buss åker med ett gäng gamla damer på motorvägen,på väg från en shoppingtur.

Så blir busschaffören knackad på skuldran en liten gammal dam undrar om han vill ha en handfull jordnötter.

Chaffören tar tacksamt emot dem och mumsar i sig.Efter omkring en kvart knackar den lilla damen honom på skuldran igen och undrar om han vill ha en handfull jordnötter till.Han tar emot dem igen och gottar sig med nötterna.

Detta händer 5 gånger till och då frågar han varför varför den gamla damen och de andra damerna varför de inte vill ha nötterna själva.

Vi kan inte dem för vi har inga egna tänder svarar hon. ´Men varför varför köper ni dem då?frågar chaffören`.

Jo du vet :vi bara älskar chokladen som är utanpå dem`svarade damen.

Sensmoral av detta TA INTE EMOT ! jordnötter av gamla damer.

*******************************************************

 Slutar med

Tjabba I fredags när jag var på bolaget och  och betalade skatt då jag kom ut och fick se  en snut stå och skriva parkeringsböter.Jag sa till honom att var schysst och riva lappen,jag var bara inne 7 minuter.men han skrev vidare.

 Då sa jag till honom att ha lite medkänsla,men han lappade ändå.

Så jag kallde honom skitstövel,då skrev han ut en till!!!! Jag sa -va....... gör du? potatisgris.....

Då flinade han och började skriva ut en tredje....Har ni svin inget annat att göra?... då kom det en till..Vad jag sedan kallade honom går inte att skriva i ord,men efter 10 minuter så satt det en halv telefonkatalog på vindrutan.

Då tänkte jag:Ja man ska ju ha roligt på en fredag.

Sen gick jag bort till min egen bil.../  

Till sist men inte minst  En gåva till Hebbe

Dagens ordspråk:En del människor ger sina bekymmer simlektioner i stället för att dränka dem

Ha en bra lördag Kram Yvonne :-)

torsdag 26 mars 2009

Olikheter

Vi är alla olika .Och tur är det.Det är det som gör variationen så vacker.Min gubbe är bra på att räkna .Men ekonomi ja det är han usel på.jag är så där på att räkna,men bra på ekonomi.Tänk så bra att vi kan kompletterar varandra .På tal om att kunna räkna måste berätta en historia för er.

Ett expresståg gick längs en av de största boskapsfarmarna i Texas.En av passagerarna betraktade intresserat de väldiga hjordarna på fälten .När tåget passerat farmen vände han sig till sin granne och sa:-Det var många kreatur,det där.Jag räknade till11.422 stycken.Den andra stirrade häpet på honom.Det var det märvärdigaste jag varit med om sa han.saken är den att jag äger den farmen och jag vet att att där finns exakt 11.422 kor.Hur i hela världen kunde ni hinna räkna dem från ett tåg som går 100 km fart ?

-Å.det är ganska enkelt bara man kan knepet.jag räknar ben sen dividerar jag med fyra .....

Man kan vara vänner fast man är olika.

En viss skillnad finns ju

ändå ...

Dagens ordspråk: Vackert är egentligen allt som ses med kärlekens ögon. Christian Morgenstern

Ha en bra fredag Kram Yvonne

onsdag 25 mars 2009

Att ligga på topp

Morn morn ! 

Jag har alltid vetat att det kostar att ligga på topp.Men jag gör det inte till vilket pris som helst.

Jag har kollat metros 100 i topplistan.Då fick jag klart för mej att några chanser för mej  att komma dit och ligga på topp var lika med noll.

 

För att komma dit ska man : Prata om sitt sexliv (helst med bilder)..-ta fram bild på bästa Dildo  vilken färg och varför den är bra...-Sexiga bilder på sig själv..-gympasset hur man får de bästa resultaten..-bilder på hur man har gått upp/ner..-helst strippa i bloggen..-bilder på sin baby..-Och modekläder som de har köpt eller ska köpa.

Då ligger jag mycket risigt till.

Av den enkla anledningen att jag vill inte lägga ut mitt sexliv till offentligheten.

-Dildo har jag inte prövat,och vill inte i heller.

Gympasset-Ja...hur inspirerande är det att lägga ut bilder på vattengympa med PRO.

Modekläder-Självklart är jag intresserad av kläder men med en dålig pension går det inte riktigt ihop.men det är ju klart jag kunde ju rusa omkring med kameran och fota i klädaffärerna ,men det är inte riktigt detsamma.

Strippa i bloggen och sexiga bilder på mig själv.Det hade sett något ut .

Bäst före datumet har gått ut för länge länge sen

Baby bilder-Nya babisar  kan jag inte få.

Vem i hela världen vill se gamla bilder på våra  pågar som är 40 årsåldern nu??

De enda babisar jag kan ge er är de  i marsipan

Så jag nöjer mej med att roa mig själv,och några till med att skriva om roliga och även ibland allvarliga saker Sådant som berör på det ena eller andra sättet.

Dagens ordspråk:I de blindas rike .Är den enögde kung.Jean-Jacques Rousseau

 Ha en bra torsdag Kram Yvonne :-)

tisdag 24 mars 2009

Nu har det hänt igen

Tidigt i morse vaknade jag av att någon stirrade på mej genom fönstret.Jag höll på att få hjärtat i halsgropen.Kolla själv vad jag fick se.Försökte få liv i gubben.men det misslyckades totalt.När han sover sååå sover han.Man kan köra in en grävmaskin i sovrummet han vaknar ändå inte.

Åja en tjur kan jag väl fixa så tittade jag ut genom fönstretVad i hela fridens namn.....jag ficksyn på en  hel flock tjurar som hade trampat ner staket och gräsmattan var en enda lervälling.Förstod med en gång att det här måste vara Tingelings  tjurar som längtar till våren.Nu var goda råd dyra. 

Ok!!! Det var bara att se om de gamla takterna satt i.  På med kläderna och ut för att samla ihop dem.

Lyckades ganska bra.Men det tog tid Har samlat ihop de flesta ska meddela Tingeling att hon måste hämta dom.Men ve och fasa precis när jag hade alla samlade så far de iväg igen.Varför??? Jo de fick syn på Myntdrottningens ko som extrknäckar på en nattklubb här i närheten

Fick börja om igen.Ska nu meddela ägarna till dessa djur att de finns för avhämtning Jag kommer säkert att ha ont i baken hela dan.Får väl göra som en viss bloggare sitta på is.

Hej då alla!!! Ha en fantastisk dag för det ska jag försöka ha Kram Yvonne :-)

Dagens ordspråk:Statestik är den vetenskap som lär att om en människa står med en fot i en frysbox och med den andra på en kokplatta så har hon det i genomsnitt ganska skönt Red Top

måndag 23 mars 2009

Måndagskurs

Vov Vov !! Nu är jag här igen.Smög mig upp i natt och loggade in mej.Igår var jag och sonen Balder på kurs igen .Och då blixtrade det till. Och vad fick jag se Jo... matte tog bilder.Hmm ...tänkte jag dom ska jag fixa till så att ni kan få se lite av vad vi sysslade med .Som ni förstår så har jag blivet ganska duktig på dator och kamera *klappar mej själv på axeln*Vill ni har hjälp så slå en signal eller skicka mail.Men jag är ingen hackers nä nä

Här tränar Balder platsliggning.Vilket han klarar galant.han är såå duktig min son har säkert ärvt det efter mig

Ninja gör samma sak och klarar det också bra

Sen skulle vi stå och gå mellan benen på de tvåbenta.Precis som om det skulle vara svårt.

Hörde att Monika sa att det var för att träna tilliten till de tvåbenta .ha jag litar på min matte.

Den bruna besten som jag har prata om innan vi blev ganska goda kompisar Hon heter Nova .            

Monika hon är duktig kan ni tro.Hon vet allt om oss fyrbenta.Igår pratade hon om könsmognad.Jisse som hon kunde prata. Hon vet allt när vi är i slyngelålder,spökåldern ja... allt Min matte har gjort rätt som låter oss gå på hundskola .,där de ha individ anpassad träning.Ja jag vet allt men min matte behöver lära sig ett och annat.Inte för att jag klagar nä nä.Nu måste jag kasta mig i bingen

Oj oj Nu höll jag på att glömma sopa igen spåren efter mig. Men här kommer dagens ordspråk:

Ibland kan livet vara som en promenad med grus i skorna.

Ha en bra dag Kram

söndag 22 mars 2009

Lagarbete

Igår kväll var jag på styrelsemöte.Har här med några bilder försökt att illustrera min inställning till ideellt arbete och lagarbete .

 

Att var med i en styrelse betyder mycket lagarbete man måste ,ta hänsyn till varandra .

 

 

 

Vara helt fokoserad på det man ska göra och besluta.  

 

 

 

 

 

 

Även om man är olika så är det skönt att ha en som stöttar en bak i ryggen .

 

 

Ge varandra en hjälpande hand.

 

Framför allt att komma dit med ett leende ,och kunna gå därifråm med ett leende.

 

  

Dagens ordspråk: Måndagar är farliga för den som spekulerar.Andra dagar är fredagar,tisdagar,söndagar,onsdagar,torsdagr och lördagar.

Ha en bra dag Kram Yvonne :-)